Sofie Goos

Mijn naam is Sofie Goos, Ik ben 36 jaar, kom uit Turnhout en woon in Antwerpen.

Sinds 2005 doe ik aan triatlon. Op mijn palmares staan intussen 28 overwinningen, waaronder 3 volledige Ironmans (Florida, Barcelona en Brazilië) en 10 halve triatlons. Ik zou ook niet misstaan als podiummiss J: ik behaalde maar liefst 48 keer (!) een ereplaats.

2016 begon met een prima verlopen trainingswinter. Mijn eerste wedstrijd in Argentinië leverde meteen een top 10-plaats op. Ook mijn tweede wedstrijd op Mallorca was met een 6de plaats een succes.

Bij de pakken blijven zitten is niet mijn ding. 2017 is het jaar van de grote comeback! Dit jaar geen kwarttriatlon Knokke, geen ploegentijdritje of Bollekesloop.  Ik wil opnieuw leven, trainen en wedstrijden meedoen als een echte proftriatlete! Opnieuw verschijnen op het internationale strijdtoneel van Ironman- en Challengewedstrijden. En ook in enkele wedstrijden in eigen land het beste van mezelf geven.

Om dit doel te bereiken, woon en train ik van januari tot juni in het Spaanse Calpe.

Daar zal ik samen met mijn man(ager) Jef de Batist en Vuelta Turistica van ex-profrenner Jurgen Van Goolen mijn comeback voorbereiden. Vamos!!

Voor ons is wielrennen
geen sport, maar een passie

Wil je meer weten over ons bedrijf of onze producten? contacteer ons

SWS-Cycling | Van der Nootstraat 6 | 9310 Moorsel | Belgium | +32 (0)475 58 49 37