10-Punten Kwaliteitsprogramma

Meester-wielbouwer Kris Seminck ontwikkelde een eigen visie op basis van de ervaring als DT Swiss service center. Het is precies deze visie die aanleiding gaf tot een integraal kwaliteitsprogramma van SWS Wheels. Het vertrouwen van onze klanten bewijst dat onze visie werkt.

Het 10-punten kwaliteitsprogramma van Kris Seminck

Stabiliteit garanderen bij spaakbreuk

Daarom worden alle wielen afgemonteerd met minimum 28 spaken. Enkel zo kunnen we garanderen dat je tijdens een trainingsrit veilig thuis raakt bij een spaakbreuk, of je tijdens een wedstrijd geen positie verliest in afwachting van een wielwissel.

Stijfheid en robuustheid mogenĀ niet ten koste gaan van het gewicht

Onze wielen zijn ontworpen als totaalsysteem. Elke component is op de andere afgestemd. Een zwaardere nipple Als voor een bepaalde component gekozen wordt voor een stevigere en zwaardere variant, dan

Experience-proven products

Ervaring is nog steeds de beste raadgever. nze producten worden ingezet op topniveau onder de meest extreme omstandigheden. Dankzij onze ervaring als service center

Procescontrole

Daarom gebeuren design, samenstelling, montage, service en herstellingen altijd in ons eigenĀ atelier. Op die manier garanderen we de kwaliteit van elke fase in het proces.

 

Voor ons is wielrennen
geen sport, maar een passie

Wil je meer weten over ons bedrijf of onze producten? contacteer ons

SWS-Cycling | Van der Nootstraat 6 | 9310 Moorsel | Belgium | +32 (0)475 58 49 37